Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cumiláncok

Termékinformáció: Alapanyag: tanúsítványokkal  rendelkező bpa,- és károsanyagmentes szilikongyöngy, szilikon rágcsaláncokhoz készülő fonal . Tartós fém csipesz szilikon díszítéssel (nikkel és rozsdamentes, ruhán nem hagy nyomot). Akril betűgyöngy,  ajándék szilikon adapter a fogantyú nélküli cumikhoz. A hatályos jogszabályi előírásnak megfelel, hossza a csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm.

Használata, biztonság: DIN EN 12586 előírás: Nem gyermekjáték! Kérem, minden használat előtt ellenőrizze a cumiláncot! A lánc apró alkatrészekből áll, ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül a cumilánccal, szigorúan szülői felügyelet mellett használható!

Különösen kísérje figyelemmel a cumilánc használatát, ha a gyermek olyan testhelyzetben van, hogy foroghat, fordulhat! Kérem, a cumiláncot ne hosszabbítsa meg, ne alakítsa át semmilyen eszközzel.


Amennyiben sérülést tapasztal rajta, ne adja a gyermeknek! Nem használható kiságyban, bölcsőben, játékközpontban, illetve olyan helyen, ahol elakadhat, laza ruházatra, övre, hevederre nem csiptethető!

A csiptető nem rágható, gyermek szájába nem kerülhet! A csiptetőt ne feszegesse, ne rángassa, mert rongálódhat. Rendeltetésszerű a használat, ha finom mozdulattal nyitja/zárja a csiptetőt.

A balesetveszély, különösen fulladásveszély elkerülése érdekében kérjük tartsa be a fenti utasításokat!
elkészítési idő: rendelés mennyiséségtől függően 10-12munkanap.