Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cumiláncok egyedi névvel

Szeretnél egy személyes, szívhez szóló ajándékot gyermekednek?
Egyedi, névvel ellátott cumiláncok és rágókák. A szilikon gyöngyök BPA, és PVC mentes orvosi szilikonból, a fa gyöngyök pedig bükk fából készültek. A színes darabok és kedves figurák felkeltik a kicsik figyelmét. A cumilánc ruhára, babakocsira, táskára könnyen felcsíptethető.
Remek babaváró ajándék!

!!!Névvel ellátott láncok esetén, a kosárba tétel után, a fizetés menüpontnál tudod beírni a kért nevet. Több termék rendelése esetén kérlek tüntesd fel, melyik termékre melyik nevet kéred.

Cumiláncainak az angol ABC betűit használva készítjük, így nincs lehetőség ékezetes betűket kérni (csak szilikon betű esetén).

A képeken szereplő csíptetők a készlet függvényében változhatnak.

Cumilánc hossza maximum 22cm.
Érdemes hosszú név esetén becenevet megadni.

Tájékoztató, Használati utasítás :
​Mire is jó egy cumilánc: A láncnak köszönhetően a cumi nem tud a földre esni, beszennyeződni. A cumilánc végén található csipesszel rögzíteni kell a láncot, ruhához, babakocsihoz vagy hordozóhoz. Így, ha a kicsi leejti a cumiláncot nem lesz piszkos a cumi. Nagy segítség a babák számára a cumi megtalálásában, így saját maga is vissza tudja tenni a szájába. A cumilánc nem gyerekjáték,nem rágóka. Gyermeke biztonsága érdekében: MINDEN HASZNÁLAT ELŐTT ELLENŐRIZZE A LÁNCOT MIELŐTT GYEREKHEZ KERÜL.(Semmilyen termék nem elrághatatlan nem elpuszíthatalan,ezt vegyék figyelmebe!) Bármilyen eltérés esetén ne használja többet a terméket! Tisztítás: nedves törölőkendővel.( kérjük ne tegye fertőtlenítő gépbe egyéb forró vízbe..) A cumitartót semmilyen körülmények között ne hosszabbítsa meg! A cumitartót semmilyen körülmények ne rögzítse más szalaghoz, vagy könnyen elmozduló ruhához,. A gyermeket megfojthatja. A láncok nagy gondossággal és odafigyeléssel vannak elkészítve, ennek ellenére felügyelet nélkül ne használja gyermekük!! Európai Szabvány hivatkozási száma: (azaz EN 12586:2007) KÁDÁR RENÁTA E.V

Rendezés: