Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szilikon Cumiláncok Egyedi Névvel

Szeretnél egy személyes, szívhez szóló ajándékot gyermekednek?
Egyedi, névvel ellátott cumiláncok és rágókák. A szilikon gyöngyök BPA, és PVC mentes orvosi szilikonból készültek. A színes darabok és kedves figurák felkeltik a kicsik figyelmét. A cumilánc ruhára, babakocsira, táskára könnyen felcsíptethető.
Remek babaváró ajándék!

!!!Névvel ellátott láncok esetén, a kosárba tétel után, a fizetés menüpontnál tudod beírni a kért nevet. Több termék rendelése esetén kérlek tüntesd fel, melyik termékre melyik nevet kéred.

Cumiláncainak az angol ABC betűit használva készítjük, így nincs lehetőség ékezetes betűket kérni.

A képeken szereplő csíptetők a készlet függvényében változhatnak.

Cumilánc hossza maximum 22cm.
​Érdemes hosszú név esetén becenevet megadni.

Tájékoztató, Használati utasítás :
Mire is jó egy cumilánc: A láncnak köszönhetően a cumi nem tud a földre esni, beszennyeződni. A cumilánc végén található csipesszel rögzíteni kell a láncot, ruhához, babakocsihoz vagy hordozóhoz. Így, ha a kicsi leejti a cumiláncot nem lesz piszkos a cumi. Nagy segítség a babák számára a cumi megtalálásában, így saját maga is vissza tudja tenni a szájába. A cumilánc nem gyerekjáték,nem rágóka. Gyermeke biztonsága érdekében: MINDEN HASZNÁLAT ELŐTT ELLENŐRIZZE A LÁNCOT MIELŐTT GYEREKHEZ KERÜL.(Semmilyen termék nem elrághatatlan nem elpuszíthatalan,ezt vegyék figyelmebe!) Bármilyen eltérés esetén ne használja többet a terméket! Tisztítás: nedves törölőkendővel.( kérjük ne tegye fertőtlenítő gépbe egyéb forró vízbe..) A cumitartót semmilyen körülmények között ne hosszabbítsa meg! A cumitartót semmilyen körülmények ne rögzítse más szalaghoz, vagy könnyen elmozduló ruhához,. A gyermeket megfojthatja. A láncok nagy gondossággal és odafigyeléssel vannak elkészítve, ennek ellenére felügyelet nélkül ne használja gyermekük!! Európai Szabvány hivatkozási száma: (azaz EN 12586:2007) KÁDÁR RENÁTA E.V

Rendezés: